Cookie- og privatlivspolitik

Cookie- og privatlivspolitik

Du har i forbindelse med dit køb hos www.lonehauervig.dk indtastet en række personoplysninger:

  • Dit navn
  • Din e-mailadresse
  • Dine betalingsoplysninger

Når du besøger min hjemmeside, indsamles der oplysninger om dig i en tekstfil (cookies) som gemmes på din computer, mobil eller tilsvarende, med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer, som bruges til at se huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Desuden bruges oplysningerne til at identificere dig som bruger og optimere mine services og indhold. Ønsker du ikke at de oplysninger indsamles, har du mulighed for at fravælge cookies. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Læs evt. om cookies på: http://minecookies.org/cookiehandtering

Har du givet samtykke til, at jeg må sende dig nyhedsbrev, tilbud m.v. behandles din e-mailadresse og oplysningerne om dine køb hos mig, indtil det ikke længere er relevant. Du bedes selv oplyse, hvis ikke du ønsker at modtage nyhedsbreve og tilbud fra mig. Dette kan gøres ved at afmelde nyhedsbrevet i bunden af e-mailen eller kontakte mig på: lone@hauervig.dk.

Dine oplysninger vil blive behandlet fortroligt og sikkert i overensstemmelse med gældende lovgivning – persondataforordningen og databeskyttelsesloven. Jeg bruger bl.a. oplysningerne i forbindelse med regnskabsmateriale og oplysningerne vil ifølge lovgivningen blive slettet efter max. 5 år.

Der er truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger ulovligt eller hændeligt bliver slettet, offentliggjort, tabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og til at registrere dine køb og betalinger, samt til at levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. fremsendelse af nyhedsbrev. Herudover anvendes oplysningerne til at optimere mine services og mit indhold.

Jeg benytter nogle tredjeparter til opbevaring og behandling af data – bl.a. betalingssystemet – hvor jeg benytter ePay. Desuden benyttes Unoeuro, Woocommerce og Mailchimp.  Disse behandler udelukkende oplysningerne på mine vegne og på ikke anvende dem til egne formål. Videregivelse af personoplysninger – som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Der anvendes kun databehandlere i EU eller lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der behandles om dig.

Dette kan ske ved henvendelse til:

Lone Hauervig
Tlf: 20 67 59 54
E-mail:
lone@hauervig.dk

Ønsker du dine personoplysninger slettet, er du velkommen til at skrive til mig på min e-mailadresse.

Ønsker du at klage over behandlingen af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet, Borgergade 28,5., 1300 København – tlf. 33 19 32 00 eller E-mail: dt@datatilsynet.dk

Hjemmesiden ejes og publiceres af:

Lone Hauervig
Skodborghusvej 4
6600 Vejen

Tlf: 20 67 59 54
E-mail: lone@hauervig.dk
CVR-nr.: 38044303

Hvordan vælger jeg cookies fra?

Du kan i alle almindelige browsere vælge at frakoble cookies. Bemærk at det kan betyde at websteder ikke længere fungerer korrekt. Læs mere om dine muligheder hos din valgte browserleverandør.

Vejledning i at slette cookies på Microsoft Internet Explorer
http://windows.microsoft.com/da-dk/windows-vista/delete-your-internet-cookies

Vejledning i at slette cookies på Mozilla Firefox browser
http://support.mozilla.com/da/kb/deleting%20cookies

Vejledning i at slette cookies på Google Chrome browser
http://www.google.com/support/chrome/bin/answer.py?hl=da&answer=95647

Vejledning i at slette cookies i Safari
http://support.apple.com/kb/PH5049

Vejledning i at slette cookies på Safari iOS
http://support.apple.com/kb/HT1677