Handelsbetingelser

Produkter på hjemmesiden www.lonehauervig.dk udbydes af:

Lone Hauervig
Skodborghusvej 4
6600 Vejen

CVR-nr.: 38 04 43 03
E-mail: lone@hauervig.dk

Ophavsretten til alt materiale på www.lonehauervig.dk tilhører Lone Hauervig, i henhold til gældende dansk lovgivning.

Forretningsbetingelser gælder – med mindre andet er skriftligt aftalt – ved indgåelse af aftale om køb af ydelser og produkter fra Lone Hauervig.

Brugsaftale: 

Ved køb af et online-produkt hos www.lonehauervig.dk opnås 1 stk. licens og materialet må ikke på nogen måde distribueres.

Alle rettigheder til produkter/ydelser som købes på www.lonehauervig.dk, tilhører Lone Hauervig, og materialet – uanset medie – er kun til købers personlige brug og skal behandles fortroligt. Materialet må ikke distribueres, kopieres, deles med andre eller bruges til nogen form for undervisning af andre. Det er købers ansvar, at materialet ikke videregives til trediepart.

Materialet må ikke anvendes i direkte eller indirekte konkurrence med Lone Hauervig’s virksomhed. Lone Hauervig’s navn må ikke anvendes i reklame- eller referenceøjemed, uden skriftlig aftale.

Onlineprodukterne leveres digitalt via e-mail når betaling er gennemført. Leveringen af onlineprodukterne sker oftest i løbet af få minutter, men der kan i særlige tilfælde gå op til 5 hverdage. Onlineprodukterne fremsendes til den e-mail, som køber har indtastet i ordrefeltet. Husk at downloade materialet til egen opbevaring, og lav evt. en backup, hvis du mister adgang til det sted, hvor du først downloadede materialet til.

Som forbruger har du normalt 14 dages fortrydelsesret.

BEMÆRK DOG: at ved køb af digitale produkter, hvor materialet leveres med det samme, bortfalder de 14 dages fortrydelsesret.

Betalingsbetingelser:

Alle priser på siden www.lonehauervig.dk er i danske kr. (DKK) incl. moms, hvis ikke andet er angivet.

Ved køb af produkter på www.lonehauervig.dk, trækkes beløbet fra kortet med det samme, og produktet sendes til din e-mail adresse.

www.lonehauervig.dk bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at dine informationer ikke kan aflæses af andre.

Følgende betalingsmåder kan anvendes: Betaling med Visa, Visa/dankort, Visa Elektron, MasterCard, MasterCard Direct og Maestro. Du modtager efter købet en kvittering på den e-mailadresse, som du har indtastet.

Book en tid til samtale