Terapi i Vejen

parterapi

Parterapi

Jeg oplever i stigende grad at par først kommer når den ene af parterne næsten har besluttet sig til at opgive parforholdet og det synes jeg er rigtig ærgerligt.

Heldigvis kan de fleste forhold komme på ret køl igen. Gennem samtaler og med en positiv indstilling og de rette redskaber er det muligt at finde ind til hinanden igen.

Jeg oplever at par som får lov til at sidde og lytte stille og roligt til hinanden opdager sider af den anden og den andens synspunkter på forskellige ting i deres parforhold, som de ikke har været opmærksomme på. Dét giver som regel en AHA-oplevelse og en nysgerrighed som gør, at de får lyst til at vide mere.

1:1 samtaler

1:1 samtaler kan være løsningen for dig som kommer ud i en situation som kan være svær at håndtere.

Din livssituation kan ændre sig fra det ene øjeblik til det andet og du kan komme til at stå i en situation, du har svært ved at overskue.

Nogle taler måske med familie og venner – og det er også helt fint at ”få læsset af”. Familie og venner er dog ofte følelsesmæssigt involverede i dig og der er måske ting som er så personlige for dig, at du ikke har lyst til at fortælle det til dem.

1-1 samtaler

Book en tid til samtale