1:1 samtaler

Hvornår kan 1:1 samtaler være en løsning?

En 1:1 samtale kan være gavnligt i mange forskellige situationer. Det er dig der bestemmer hvad samtalen/samtalerne skal dreje sig om. Der kan være mange indgangsvinkler. Hvis du føler, at du er kørt fast i en bestemt situation, at du føler dig stresset og ikke kan overskue hverdagen, at dit selvværd eller din selvtillid ikke er helt i top, at du har problemer i parforholdet eller med dine børn/bonusbørn, at du har svært ved at sige fra, at du har nogle tanker, følelser, reaktioner eller kropsfornemmelser som du ikke helt forstår.

Det kan også være at din livssituation har ændret sig (fyring, mistet ægtefælle, børn, forældre, søskende o. lign.), at du står overfor en skilsmisse, at du føler dig angst eller depressiv, at du er syg eller oplever sygdom i den nærmeste  familie eller vennekreds.

Der kan være mange indgangsvinkler til en 1:1 samtale. Det vigtigste er at få taget fat om de ting der er svære, så du får en bedre livskvalitet.

1-1 samtaler

Er du bonusmor?

Så føler du måske indimellem at du har svært ved at finde balance i din rolle, at du og din partner ikke er enige om de samme rammer for jeres sammenbragte familie, at du har svært ved at tackle forholdet til bonusbørnene eller din partners eks, eller at du ikke føler dig lyttet til af din partner og ikke føler dig taget alvorligt.

Måske har du bare brug for råd og vejledning fra èn som selv er bonusmor og har været hele møllen igennem.

Book en tid til samtale