Parterapi

parterapi

Parterapi

Jeg har haft praksis siden 2004 og min erfaring er, at alt for mange går alt for længe og har det dårligt i parforholdet.

At bevare et godt parforhold er hårdt arbejde for begge parter og fordi der i forholdet opstår uenigheder og konflikter eller at I har svært ved at tale sammen – er det ikke ensbetydende med en skilsmisse.

Jeg oplever at mange rigtig gerne vil hinanden, men af forskellige årsager er der opstået en afstand, som kan være svær at håndtere.

Parsamtaler kan hjælpe jer på vej mod bedre kommunikation, mere nærvær, samhørighed, samarbejde, fysisk kontakt og sex.

Har I brug for en snak?

Parsamtaler

Jeg oplever at de fleste par oplever en længsel efter at komme tættere på hinanden og få vendt negative følelser til positive. Og det KAN lade sig gøre! I bringer begge en rygsæk med ind i forholdet som bl.a. kan indeholde: forskelligheder, evnen til at kommunikere og sige fra på en konstruktiv måde, evnen til at løse konflikter, evnen til at lytte til sin partner, evnen til at vise følelser, manglende selvværd/selvtillid og meget mere.

Parsamtaler hvornår?

Først og fremmest når jeres kommunikation ikke fører til noget konstruktivt eller er gået helt i stå. Dernæst når I oplever afstand, konflikter som ikke bliver løst, manglende samarbejde, når sexlivet forringes eller helt ophører, når glæden, intimiteten og kærligheden forsvinder, når der opstår jalousi og utroskab eller når I føler ”at et nok er bedst at gå hver til sit”.

Hvad får I for pengene?

Udover at få belyst den situation I står i får I viden, opmærksomhedspunkter, forståelse for hinanden og konkrete redskaber som I kan bruge i dagligdagen. Derved får I mulighed for at vende det negative til det positive og arbejde på at få et trygt og godt parforhold med mere nærvær, samhørighed og hvor I har lært at tage konflikterne i opløbet.

Kan et forhold reddes med parterapi?

For de flestes vedkommende – JA!

Som bekendt er det bedre at forebygge end at helbrede så jeg ville ønske at flere par ville benytte sig af tilbuddet om et ”Tjek” af parforholdet idet det er min helt klare overbevisning, at skilsmisse i mange tilfælde kan afværges.

Kan det mod forventning ikke lade sig gøre, er der mulighed for at få ”skilsmissehjælp”. Hvis der er børn involveret vil I som par være forbundet til hinanden resten af jeres liv og det er vigtigt – for børnenes skyld – at blive skilt på en ordentlig måde, så det fremtidige samarbejde kan fungere bedst muligt.

Book en tid til samtale