Sådan håndterer I
misforståelser og konflikter

Et kursus til dig/jer som ønsker at lære at afklare misforståelser og tage konflikter i opløbet, inden de opstår.

Onlinekurset består dels af videoer med viden og opmærksomhedspunkter i forhold til at håndtere misforståelser og konflikter , dels arbejdsark, som kan udfyldes ved behov samt en BONUS – en MODEL som kan give jer mulighed for at få taget hul på nogle af de misforståelser eller konflikter, som spærrer for jeres nærvær og samarbejde, så I får det bedre i hverdagen og med hinanden.

Onlinekurset vil være tilgængeligt, både på mobil, computer eller iPad. I kan tage kurset når I har tid og lyst, men jeg anbefaler at I går i gang hurtigst muligt.

Videokurset: “Sådan håndterer I misforståelser og konflikter” indeholder:

1

Modul

7

Lektioner

43

Minutters materiale

Sådan håndterer I misforståelser og konflikter

Et kursus til dig/jer som ønsker at lære at afklare misforståelser og tage konflikter i opløbet, inden de opstår. Lærer I dèt, vil I opnå mere nærvær, samarbejde, ro og tryghed i jeres parforhold.

  • Få forståelse for, hvorfor konflikterne opstår og hvordan de kan forhindres
  • Fokus på jeres forskelligheder, som kan give anledning til afstand og konflikter imellem jer
  • Redskaber til hvordan I snakker sammen på en god og løsningsorienteret måde, så I lærer at håndtere misforståelser og konflikter

 At kunne håndtere konflikter er nødvendigt i ethvert parforhold! 

Når I bliver gode til at håndtere jeres uenigheder og tage konflikter i opløbet, vil I bl.a.:

Opleve mere nærvær, samarbejde og fysisk kontakt (kys, kram og sex)

Mindske afstand og dårlig stemning i hverdagen

Opleve at kunne sætte ord på jeres forventninger og behov – (giver tryghed)

Opleve frit at kunne sætte ord på jeres følelser og komme hinanden i møde

Opleve større forståelse for og indsigt i hinandens følelser, handlemåder og reaktioner

Din investering:

399,- kr.

inkl. moms

Du vil blive viderestillet til min butik på Simplero

Kundeudtalelser

“Konflikter har vi haft rigtig mange af. Kun få af dem er blevet løst. Vi havde i stedet vendt os imod hinanden og jeg (Pia) har været tæt på at opgive vores forhold. Da vi blev i stand til at snakke sammen og håndtere vores forskelligheder og vores forskellige syn på tingene, har der ikke være nær så mange uenigheder og konflikter. Bliver vi endelig uenige om noget, er vi meget bedre til at håndtere situationerne når de opstår, i stedet for at “gemme dem” inden i os selv. Vi er helt enige om at vi er nødt til at øve os, men vi ser fremtiden meget lysere. ”

Pia og Jakob

“Vi  har haft SÅ mange skænderier, som vi ikke har fundet en løsning på. Det havde gjort at vi undlod at snakke om ting, som vi vidste var “giftige” at komme ind på, for vi kunne ikke overskue konsekvensen. Vi vendte os derfor imod hinanden – dvs vi tilbageholdt ting og situationer som vi vidste, ville give en konflikt, også fordi vi ikke kunne snakke om det. Vi kan nu se, at mange konflikter bundede i misforståelser, som vi ikke fik snakket om. Nu har vi fået opmærksomhedspunkter og redskaber til at håndtere de situationer, som ellers ville ende ud i en konflikt. Samtidig var vi enige om at forsøge at løse de konflikter henad vejen, som vi aldrig har fundet en løsning på.”

Margit og Anders

“Vi er glade for, at vi har fået det meget bedre med hinanden. Vi har haft mange konflikter, som vi ikke selv var i stand til at løse. Vi misforstod både de ord der blev sagt og hinandens kropssprog.  Med de rette redskaber, kan vi nu foregribe begivenhedernes gang og forsøge at snakke om tingene, i stedet for at skændes. Vi er blevet bedre til at tage eventuelle konflikter i opløbet, inden de udvikler sig til noget, vi ikke kan styre.”

Henriette og Jon

Book en tid til samtale