Sådan skaber I bedre kommunikation

Et kursus til dig/jer som ønsker at forbedre jeres kommunikation og opnå mere ro, nærvær og tryghed i jeres parforhold

Onlinekurset består dels af videoer med viden og opmærksomhedspunkter i forhold til jeres kommunikation, dels arbejdsark, som kan udfyldes ved behov samt en EKSTRA BONUS (De 5 kærlighedssprog), som kan give jer klarhed over, hvilket kærlighedssprog I hver især taler, så I ikke går fejl af hinanden og oplever misforståelser, som kan give anledning til uenigheder eller konflikter.

Onlinekurset vil være tilgængeligt, både på mobil, computer eller iPad. I kan tage kurset når I har tid og lyst, men jeg anbefaler at I går i gang hurtigst muligt. 

Videokurset: “Sådan skaber I bedre kommunikation” indeholder:

3

Moduler

12

Lektioner

24

Minutters materiale

Sådan håndterer I misforståelser og konflikter

Et kursus til dig/jer som ønsker at forbedre jeres kommunikation og opnå mere ro, nærvær og tryghed i jeres parforhod

  • Få forståelse for, hvorfor god kommunikation er så vigtig for parforholdet
  • Redskaber til at lytte til hinanden og komme hinanden i møde
  • Redskaber til hvordan I snakker sammen på en god og løsningsorienteret måde

God kommunikation er fundamentet i ethvert parforhold!

Når I bliver gode til at lytte til hinanden og tale sammen på en god måde, vil I bl.a.:

Opleve mere nærvær, samarbejde og fysisk kontakt (kys, kram og sex)

Mindske afstand og dårlig stemning i hverdagen

Opleve at kunne sætte ord på jeres forventninger og behov – (giver tryghed)

Opleve frit at kunne sætte ord på jeres følelser og komme hinanden i møde

Opleve større forståelse for og indsigt i hinandens følelser, handlemåder og reaktioner

Jeres investering:

449,- kr.

inkl. moms

Normalpris: 699,- | Spar: 250 kr.

Du vil blive viderestillet til min butik på Simplero

Kundeudtalelser

“Vi var gledet fra hinanden. Snakkede ikke sammen, havde ingen fysisk kontakt og ingen sex. Vi gik begge og tænkte over, om vi egentlig skulle fortsætte forholdet, vi sagde det bare ikke højt. Men vi har børn, så det vil også være ærgerligt for dem, hvis vi går fra hinanden. Så vi besluttede at gøre noget, for at forbedre vores forhold. Vi blev opmærksomme på, at kommunikationen betyder vældig meget og det bragte os tættere på hinanden, da vi begyndte at føle os trygge i at lytte til hinanden og få sagt tingene på en god måde. Det har helt klart gjort vores forhold bedre.”

Sanne og Mikkel

“Vi er så glade for at vi nu kan kommunikere på en god måde. Vi undgik hinanden, fordi vi var bange for at komme op at skændes. Så vi snakkede kun om de praktiske ting i dagligdagen. Vi undgik fysisk kontakt, for ingen af os havde det særlig godt med, at vi ikke kunne snakke sammen. Vi forventede meget af hinanden, men fik ikke snakket om vores forventninger, så vi vidste ikke hver især, hvad den anden forventede. Vi blev passive. Nu har vi fået opmærksomhed på vigtigheden af god kommunikation og har fået det meget bedre i vores ægteskab.”

Christina og Jesper

“Vi kan se at vi har manglet redskaber til at komme i gang med at snakke ordentligt sammen. Vi havde ofte skænderier og følte ikke rigtig, at vi kom videre, for vi fik aldrig de ting løst, som vi kom op at skændes om. Der opstod mange misforståelser. Det gjorde, at vi vendte tilbage igen og igen med den samme problematik, vi fik ikke tingene løst. Vi har fået meget mere ro i vores forhold og er kommet meget tættere på hinanden – også fysisk.”

Bente og Henrik

Book en tid til samtale